Business club

REPORTAGE – WHISKYPROEVERIJ

img_7223

Op vrijdag 2 december organiseerden IBC in samenwerking met Drankenhandel Elsco een whiskyproeverij bij Xebius Drukkerij.

Elsco is al jarenlang verbonden aan IFC als leverancier van de horecabenodigdheden. Elsco mag vele sportverenigingen, horeca en bedrijfskantines tot haar klanten rekenen. Zie voor meer informatie www.elsco.nl. Xebius Drukkerij is ook lid van IBC. Xebius is voor vele bedrijven in deze regio leverancier van drukwerk. Daarnaast is Xebius ook uitgever van weekblad De Brug. Ook op internet is Xebius actief met webshops als www.mijnwijnblik.nl, www.mijnwijndoos.nl en www.mijnkaartspelen.nl

De avond werd gestart met een rondleiding door de drukkerij van Martin de Keizer. Mooi op te horen hoeveel passie hij heeft voor zijn vak en dat hij als ondernemer vooruitstrevend is. Zo was hij er vroeg bij met digitaal drukken. En breidt hij zijn assortiment met drukwerk uit door bijvoorbeeld het aanbieden van gepersonaliseerde wijnblikken / wijndozen en kaartspelen.

Daarna nam Bram Kaplan van World of Whisky het stokje over van Martin. De passie van Bram ligt bij whisky en dat was te merken ook. Bram kan mooi vertellen over de whiskys die hij mee had genomen. Voor de IBC-leden bleef het gelukkig niet alleen bij het luisteren naar mooie verhalen. De whiskys werden (door bijna iedereen) met smaak gedronken. We mogen terugkijken op een geslaagde avond.

Foto’s vanĀ Onno Kemperman van www.visualis.nu